torstai 12. maaliskuuta 2009

Yippee!

No jesjes I'm sick. Ykätauti päätti iskee just ku olis tullu kiva päivä. Tyypillistä. Ei kai auta ku jäähä kotiin ja yrittää tehä etes jotain. Housut sain kavennettua ja päälle oon pukenu. Huoh mulla on jo nyt tylsää.

Pistän pari kuvaa jotka kaivoin toisten ihmisten blogeista (en kyllä muista mistä) päivääni piristämään.Ja lisähupia tulee haasteesta johon tartuin ihan ilman haastajaa. Eli nimeän 3 mielen ja 3 ruumiin heikoutta.

Pään sisällä:

Kärsimättömyys. Kaikki, minulle, heti! Aina jos näen jotain kivaa se on pakko saada sillä sekunnilla tai palaa pinna. En kestä odottaa päivääkään. Tai jos puhelin lataa jotain kauvan nakkaan sen melkein seinään, koska odottaminen on niiiiin ärsyttävää.

Huono lähimuisti. En muista koskaan mitä tapahtui esim. eilen tai viimeviikolla tai viimekuussa. En vaan muista. Mutta sitten kyllä muistan kaiken mitä tapahtui 10 vuotta sitten jne. Kummallista.

Näsäviisaus. Koulussakin on aivan pakko kommentoida mitä opettaja sanoo tai päteä muuten vain jotain. En vaan osaa pitää suutani kiinni. Se on ärsyttävää jopa omasta mielestäni.

Peilissä katsottaessa harmittaa:

Nenä. Liian leveä. En tykkää yhtään.

Käsivarret. Niiden iho on kummallista, semmoista punaista ja näppyistä. Hyi.

Hiukset. Ohuet lirppanat. Kaiken lisäksi tuntuu ettei ne kasva ollenkaan. Niitä ei edes saa mitenkään hienosti, vaikka ideoita olisi pilvin pimein. Ne ei vaan toimi mulla. Tämä on suurin murheeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti