lauantai 21. maaliskuuta 2009

Synttäreitä kerrakseen

Vietin eilen kaverini kanssa oikein rattoisaa naisteniltaa. Söimme hyvin = paljon ja katsoimme mm. kaksi elokuvaa. Sinkkuelämää elokuvan ja Vicky Cristina Barcelonan. Hyviä oli. Tänään oli lentopalloturnaus.

Hyvin me pelattiin, voitettiin 3 ottelua 4:stä, mutta silti jotkut jaksoivat vaan valittaa. No omapahan on häpeänsä itse olin ainakin tyytyväinen. Käytiin koko homman jälkeen tyttöjen kanssa mäkkärissä ja vedettiin jokainen ateriat ja jätskiä ja sitten muistin, että tänään on vielä serkun synttärit, mikä tietää herkkuja ja paljon. Huhhuh en kyllä jaksa oon ihan naatti. No mutta eilen oli hauskaa (jos migreeniä ei oteta huomioon) ja samoin tänään. That's nice. :) Kaiken lisäksi meijän pikku Pipellä on synttärit! 10 v <3

Onnea hauvelilleni!

Psst. Täällä -> http://nofashionvictims.blogspot.com on nyt blogibileet. Sinne siis. ;)

P.S. Yritin linkittää, mutta linkki ei näkynyt, joten anteeksi :PJatkampa nyt tähän samaan postaukseen. Eli synttärit oli ja meni, syötiin (söin ihmeen vähän sen päiväsen tankkauksen takia), poristiin ja laulettiin singstaria. I love it. Mutta siis päällä oli tällaiset rytkyt:


Mitkähän ihme hartat mulla tässä on? :D


Kökkö laatu ai nou, mutta kestäkää se. :P

Parempia kuvia ei nyt valitettavasti tullut, koska kamerasta loppui akku, mutta toivottavasti pärjäätte noilla. Päällä oli siis H&M:n leggingsit, isän vanha kauluspaita ja äidin (eli siis ei enää sen koska ryöväsin tuon) silkkihuivi. Jalassa oli vielä kirppikseltä ostetut valkoiset baltsut joista en jaksanut ottaa kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti