torstai 5. maaliskuuta 2009

Back to the studio

Eli olin siis melkein koko viikon Hossassa (josta sanoi näin http://fi.wikipedia.org/wiki/Hossa ihanainen wikipediamme) rämpimässä. Voin vain sanoa, että tietyltä kantilta katsottuna koko homma oli aivan perseestä, mutta toisaalta taas ihan kivaa. En siis päivitellyt blogiani viikkoon ja nyt ajattelinkin tehdä pienen esittelyn matkastani tai siis laitan tänne vain kaikkea "mielenkiintoista" en mitään posetuskuvia med mina kompisar. Pidemmittä puheitta niihin kuviin.Tässä siis toteutettiin tyttöjen kans mun viisas villasukat monojen päälle systeemi. Hiihtäessä kaikkien varpaat oli hikiset eli taisi tepsiä. Niin ja tosiaan laitettiin vielä sanomalehteä pohjallisten alle=imee kosteuden. Kannattaa kokeilla, oikeasti!Eväspuoli oli ainakin kunnossa. No jos totta puhutaan niin ei ne kyllä ihan riittäny. No olen hurja syöppö.
Mukana oli siis Alpenia, Twixejä, Mars Delightejä, sipsiä, karkkia, omena kurkkupastilleja, jotain ihme pastilleja, purkkaa, greippimehua, H2Oh!-vettä ja ananas kivennäisvettä. Naminam! Meno- ja tulomatkoilla käytiin vielä Hesessäkin ja joka päivä tarjottiin 5 ateriaa niin, että syöty on!Leirilukemistot oli mukana totta kai. Noiden kahden lisäksi mukaan oli tarttunut kotoa pari vanhempaa Reginaa ja Miss Mixiä. Niitä oli oikein mukava lueskella vapaa-ajalla ja bussissa.Okei tiedän, että lupasin olla laittamatta tämmöisiä, mutta laitoin silti. Tässä siis koko meidän poppoo (oli leirillä siis muitakin, mutta tässä on meidän vartio). Otettu viimeisenä päivänä eli tänään. Kaikki oli ihan umpi puhki väsyneitä eikä mitään malleja, mutta hauskaa oli loppuun asti. Tai no oikeastaan ei, mutta kumminkin.

Tässä siis kaikki "ei niin tylsät" otokset. Osan otin jopa ihan vartavasten tänne joten olkaa onnellisia, että vaivauduin. Kiitän ja kuittaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti