maanantai 6. huhtikuuta 2009

Nou paniiik

En oo hylänny teitä, mutta on ollu vaan niin kiire. Tai no... Oon lukenu. Ihan h*lvetin hyvää kirjaa eli en oo hommaillu mitään muuta kun lukenut tuota 24/7. Ja here it is!



KAIKEN SE KESTÄÄ
Skeittausta rakastava Tuukka pitää salaa urheiluluokkaa käyvästä Luukaksesta. Luukaksen elämä pyörii harrastusten ympärillä konservatiivisten vanhempien asettaessa jatkuvasti paineita poikansa harteille. Hämmentävät tunteet kääntävät molempien maailman ylösalaisin ja ahdasmielinen kasvuympäristö tuo kielletylle suhteelle omat ongelmansa. Rakkaus ei kysy lupaa saapuessaan, mutta kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii. Kaiken se kestää on elämänmakuinen kuvaus kahden lukioikäisen pojan ystävyydestä ja rakkaudesta, myötä- ja vastoinkäymisistä.



Olen rakastunut (taas). Tämä menee kyllä jo reippaasti Houkutuksenkin ohi sorge vaan Eetvartti ja Pella. Välillä oli niin hauskaa, että olin varmaan viisaan näkönen ku hihittelin itsekseni, välillä taas meinas pikkasen itkettää. Oikeasti, lukekaa, se on, ihana! <3 (Ja se ei ole mitään homopornoa tosin kuin eräs ihminen luuli)

Asiasta bussipysäkkiin (nokkelaa Noora...)


Kertokaa minulle, mikä ihme tämä tämmöinen on?! Repesin totaalisesti kun musiikinluokassa tätä kuunneltiin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti