maanantai 23. helmikuuta 2009

Lips tell the story

Olen siis kamppaillut koko elämäni kuivien huulten kanssa. Välillä olin niin hulirasvariippuvainen, etten pärjännyt 5 minuuttia ilman. En ole kyllä vieläkään löytänyt kunnon apua, bepantheni ei auta kovin paljoa, eikä kyllä oikeen mikään muukaan. Kuitenkin jos kuorin huulet illalla sokerilla ja pistän yöksi reilun kerroksen Blistexin huulirasvaa huulet ovat aamulla ihanan pehmeät. Tämän kun sitten toistaisi vielä joka ilta niin voila.

- Huulet voi kuoria vanhalla hammasharjalla. Paljon huulirasvaa päälle! Ihanat huulet.
-Huulet voi myös kuoria sokeripalalla johon tiputat muutaman tipan vettä ja hierot sillä huulet. Huulirasvaa päälle. Pehmeät huulet.

Näin siis luin Miss Mixistä.Ja sitten vielä huulirasvoista. Henkilökohtaisesti olen todennut nämä parhaiksi. Kannattaa kokeilla.Siis ihan kaikki Blistexin huuliasvat. Varsinkin Lip relief cream eli hoitava huulivoide on hyvä. Löytyy tosiaan monia makuja ja hajuja.Sitten on tämä apteekista saatava Bevita R joka myös toimii moitteettomasti ainakin minun huulillani. Mauton ja hajuton. Imeytyy melko nopeasti.Vaikka en Labellon huulirasvoista näin yleisesti tykkääkkään, tämä on ihan hyvä tuote. Miellyttävä haju ja ihanan kevyt koostumus. Jättää huulet pehmeiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti