lauantai 28. helmikuuta 2009

Horry up, I'm busy!

Huhhuh mikä päivä! Hiihtoloma tosiaan alkoi tuossa perjantaina (no okei, virallisesti se alkaa vasta maanantaina) ja nyt olen taas niin hullu, että lähden ja kulutan sen Hossan metsissä hiihtämässä ja rämpimässä 5 päivää. Ei siinä sinäänsä ole mitään pahaa, mutta tiedän kyllä, että se yleinen ketutus iskee jossakin vaiheessa päälle. Huomenna on siis lähtö kymmeneltä. Tämä päivä on kulunut pakkaillessa ja siivoillessa. Pistin nokkani sen verran ulos, että kävin kaupassa eväät ostamassa eli herkkuja tietenkin!Maailman parhain keksintö hiihtoon, villasukat monojen päälle! Varpaat pysyvät lämpiminä. Oi että olen viisas!

Olenko muka ainut hullu joka kuluttaa lomansa metsässä huubailuun? En kyllä olisi yllättynyt.

Niin kiire ei kuitenkaan ollut, ettenkö olisi ehtinyt kuvailla päivänasua. Se oli melko yksinkertainen, mutta ihan sopiva asu lauvantaiksi.Eli siis punainen neuletakki H&M, farkkuleggarit Micks, alla ruskea H&M:n toppi, vyö on myös erittäin vanha ja alkuperästä ei tietoa, farkkutakki ikivanha, mutta olisiko Vimasta, kaulahuivi by äiti kulta, laukku on toooosi vanha siis oikeasti varmasti ainakin 30 vuotta, saappaat Halpa Hallista (tiedän tiedän en yleensä asioi siellä, mutta kengät ovatkin äidin) ja sormus H&M. Niin että näin tänään.

p.s. Anteeksi sormuskuvan huonon huono laatu. Kamera temppuili ja olin niin väsynyt etten jaksanut alkaa tappelemaan sen kanssa. Tuo kynsilakka on muuten Maybelline New Yorkin Colorama ja värinumero on 27. Väri on oikeasti ihanan korallinpunainen.

Niin muuten. Miten sinä kulutat/kulutit hiihtolomasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti